Hyttealarm best i test

 

Hyttealarm beskytter deg ikke bare mot innbrudd som mange tenker når dem hører ordet alarm. Hyttealarm kan også beskytte deg og eindommen mot brann, vannskader og temperaturskader. Benytt skjema for å få beste tilbudene på hyttealarm, raskt og uforpliktende. 

 

 1. Fyll ut skjema for å motta hyttealarm tilbud tilpasset dine behov. 
 2. Sammenlign tilbud. 
 3. Bestill beste hyttealarm.

 

Motta tilbud fra alarmselskaper

 

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

De to selskapene som er dominante, er Verisure Smart Alarms med Securitas Direct, og Sector Alarm. Begge selskap tilbyr smarte løsninger og en del ekstra tjenester, i tillegg til en vanlig innbruddsalarm. Noe av det vanlige ekstrautstyret er kodelåser på inngangsdører, så vel som programmer som integrerer din mobiltelefon med sikkerhetssystemet.

Det er heller ikke bare snakk om beskyttelse mot innbrudd. Selskapene har flere tilleggsløsninger, som både kan hjelpe med å redde liv, og med å redde eiendommen din fra andre farer. Viktige tilleggsløsninger for boligalarmen i seg, er funksjoner som brannalarm, detektorer som fører til rask oppdaging av vannskader, så vel som detektorer som forteller om det er skadedyr i huset. Den oppdager mus og rotter. Dertil kan du velge fleksible løsninger for kameraovervåking.

Hyttealarm fra Sector Alarm?

Sector Alarm Boligalarm
Sector Alarm er et selskap som har drevet med alarmer og sikkerhet siden oppstarten i 1995. De er en av de ledende aktørene på det europeiske markedet, og er også en stor leverandør av sikkerhetsprodukter i Norge. I 2017 har selskaper 170 000 norske kunder, som benytter seg av selskapets løsninger for alarmsystemer. Kundene er både privatpersoner, så vel som bedrifter.

 

Hva tilbyr Sector Alarm?

Sektoralarm tilbyr skreddersydde alarmpakker, utrykninger er inkluderte i grunnprisen. Du kan også få en panikk-alarm, som muliggjør personlig kontakt hele døgnet. De har nøkkelservice med innvendig kontroll, en fast forbindelse til en alarmstasjon, med rask og sikker respons. Det rykkes ut om brannalarmen utløses, så vel som når den vanlige innbruddsalarmen går. Om du har husdyr, så finnes det løsninger som tar hensyn til dette.

Som kunde får du en gratis app, som gjør det mulig å kontrollere ditt hjem, og å styre en del elektriske funksjoner i huset, over smarte stikkontakter og lysbrytere, så vel som at du kan låse opp ytterdøren om noen skal inn, og du selv ikke er hjemme. Integrerte sensor-systemer gir deg også informasjon om husets tilstand, direkte til mobilen. Du kan se på innetemperaturen med telefonen, eller koble alarmsystemet slik at det setter på varmen om det skulle bli for kalt inne.

 • En hovedenhet med oppkopling via GSM og Internett
 • Ett betjeningspanel
 • To fotodetektorer
 • En sirene med innebygd termometer
 • To magnetkontakter
 • To kodebrikker
 • En Tale- og lytteenhet
 • To Røykvarslere
 • Gratis mobilapp med mange smarte løsninger
 • Alarmskilt for postkassen og inngangsparti

 

Bestill

Hyttealarm fra Verisure?

Verisure alarm selskap
Verisure Smart Alarms er det nye navnet til et selskap som ble startet som Securitas Direct. Selskapet har drevet med alarmer og sikkerhetsløsninger i Norge siden 1988, noe som sikrer at du får god service med høy kompetanse. Selskapet ble skilt ut fra Securitas Norge i 2006, og ble med dette et selvstendig selskap. I 2014 byttet Securitas Direct navn til Verisure, for å fremheve at de ikke er direkte knyttet til Securitas, men for å bli kjent igjen, nevnes som regel Securitas Direct i samme åndedrag som Verisure. Selskapet er markedsleder i Norge, med 200 000 fornøyde kunder.

Hva tilbyr Verisure?

Verisure tilbyr skreddersydde alarmpakker, utrykning som er inkludert i grunnprisen, kontaktalarmer, og en døgnåpen alarmstasjon, med fast tilknytning til stasjonen, noe som sikrer en rask overføring når alarmen går, og en tilsvarende rask respons fra vekteren. Vekteren rykker ut, om det er antydning til brann, om det rykkes ut kontrolleres boligen grundig. Om du har husdyr, så finnes det alarmsystemer som tar hensyn til dette på en smart måte. Så lenge du er fast kunde, er vedlikehold av utrustningen inkludert i grunnprisen.

Dertil er det mulig å få en del tekniske nyvinninger som bidrar til din sikkerhet. Selskapet gir deg en app, som gir deg tilgang på mange funksjoner. Du kan lese av temperatursensorer i leiligheten, du får direkte tilgang på Verisure sin kundeportal, du kan åpne husdøren med den fjernstyrte boliglåsen, Yale Doorman, du kan integrere en musedetektor som varsler deg om det er skadedyr i huset, så vel som en vanndetektor, som gjør det samme ved lekasjoer. Dertil gir appen deg muligheten til å styre bestemte strømuttak og lysbrytere, slik at du for eksempel kan sette på varmen før du kommer hjem, eller sette på lyset på kvelden, når du er bortreist.

 • En sentralenhet med oppkobling via Internett og GSM
 • Ett betjeningspanel med sirene
 • To kameradetektorer
 • En røykdetektor
 • En magnetkontakt
 • En nøkkelboks
 • Så mange Nøkkelbrikker som nødvendig
 • Gratis mobilapp med mange funksjoner
 • Samt merker og skilt for boligen

 

Bestill

Kommersiell Markedsføring

Hyttealarm

Hvilken hyttealarm er best?

Om du er ute etter en billig hyttealarm, så kan det være vanskelig å velge. De forskjellige tilbudene er varierte. Derfor har vi forsøkt å se litt på de forskjellige tjenestene, og vi har satt dem opp mot hverandre, slik at du bedre kan sammenlikne dem. Det er vanskelig å si hvilket alarmsystem som faktisk er best, men Norsk Kundebarometer, et forskningsprosjekt fra Handelshøyskolen BI, gir oss en liten oversikt. Her finner vi at både Sector Alarm, så vel som Verisure, vurderes som relativt gode selskaper av de forbrukerne som har gitt sin tilbakemelding. Verisure har likevel det bedre resultatet, og er testens vinner, med en liten margin.

Verisure er også Norges største tilbyder av alarmløsninger for private hjem. De har stor kapasitet, noe som fører til at deres vektere også er dem som kommer frem først.

 

Billigere forsikring med hyttealarm?

Bortsett fra den ekstra tryggheten som du får, om du skaffer deg en hyttealarm, er det også fordelaktig å ha en hyttealarm, med hensyn til dine forsikringer. Mange forsikringsselskaper oppfordrer folk til å installere hyttealarm. Det finnes nemlig klare indikatorer på at et alarmsystem skremmer vekk innbruddstyver, og at de avskrekker fra selve innbruddsforsøket. Det innebærer at du kan få billigere forsikringer for ditt hjem, om du installerer et alarmsystem hjemme. I første omgang gjelder dette for innboforsikringen, men om du i tillegg installerer tilleggsfunksjoner som detektor for vannskader og brannalarm, kan dette også bidra til å senke prisen på andre forsikringer.

Hvor stort avslag det blir på forsikringspremien varierer fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Sjekk hos ditt selskap for å finne ut hvor store fordeler du kan hente ut. Om du installerer alarmen, er det også viktig at du registrerer installasjonen hos ditt forsikringsselskap. Det finnes ingen automatikk i slikt.

 

Hvordan finner du den billigste hyttealarmen?

Den beste strategien for å sikre seg den billigst mulige boligalarmen, er ved å oppfordre de forskjellige leverandørene til å sende deg anbud. Søk hos flere på en gang. Da får du oversikten over markedsprisene, og en mulighet til å sammenlikne hva som faktisk leveres. Servicenivået på de beste løsningene for hyttealarmsystemer er relativt likt, så i hovedsak er det kun prisen som skiller alarmtilbudene fra hverandre.

 

Nyttige tips for sikring av din bolig

Sikringen av din egen bolig, er selvfølgelig ikke bare avhengig av at du har et oppdatert alarmsystem. Det finnes mange andre ting som kan øke sikkerheten, om du husker å være konsekvent med å gjennomføre dem. Det er selvfølgelig viktig å sørge for at både dører og vinduer er lukket og låste når du forlater din bolig, men du kan også gjøre mer enn dette. Et enkelt triks for å lure innbruddstyver er for eksempel at du lar lyset stå på i noen rom, eller at du skaffer deg en tidsbryter som sår på noen lamper på gitte tider av døgnet, for eksempel en time på morgenen, og en time eller to på kvelden. Dertil er det viktig å holde noen kort tettere til brystet, det er for eksempel ikke lurt å fortelle fremmede at du skal på ferie, eller at du er borte over lengere tid. Å offentliggjøre slik informasjon på sosiale medier er heller ikke lurt, og kan lokke kriminelle til ditt hus.

Med noen av de bedre alarmsystemene kan du også få kontroll over lysbrytere og stikkontakter gjennom din mobil. Alt gjøres med en enkel app som du installerer. Det betyr at du for eksempel kan skru på panelovnen når du kommer hjem, eller at du kan automatisere lyset i boligen på denne moderne måten.

[Total: 4    Average: 5/5]